Emine sanders | mom to be Januar 2018 - livsstil blogg

Mornings like this

 • 28.02.2017 - 12:37

Morgen stund med gull i munn, det er ferie og lov med litt ekstra kos, været er skikkelig dritt, grått og mye regn og da er det ekstra godt med en god varm kopp med kakao. Godt pakket inn i teppe og titer på interiør blader, blir så sykt inspirert av alle disse fine bladene, også syntes jeg det er noe fint rundt det å bla igjennom blader i forhold til å scrolle ned på Ipaden.

Skal straks gjøre meg klar for trening og jobb, dagens plan er en mil på mølla, jeg gru-gleder meg men jeg vet at følelsen etter det er gjort er sykt digg! Jeg må dessuten teste tid, slik at jeg kan forbedre meg til løpet i juni. Etter jobb skal jeg og kollegaen min ut å spise etterlengtet sushi, haha. Håper dere får en fin tirsdag, selvom været ikke er like fint!

Snakkkeeeess

Sunny sunday

 • 26.02.2017 - 19:09

Solen skinner, perfekt start på vinterferien!

Solen skinner og pluss grader, så deilig å kunne ta på seg vår jakken og solbrillene. Dro på trening ganske tidlig idag med Mattias, trente bryst og triceps og litt mage. Etter det gikk vi opp til broren til Mattias, den turen er en treningsøkt i seg selv, med 20 minutters oppoverbakke, haha. Men solen skinte så det var bare godt. Akkurat nå sitter vi og planlegger reise til sommeren sammen med broren og kompisen. Blir i skikkelig sommer humør, helt sykt å tenke på at vi bare er noen måneder unna!!

Fikk endelig prøvet min nye jakke som jeg kjøpte i Stockholm! Elsker den, angrer på at jeg ikke kjøpte den i en annen farge også haha.

Kaffe stop i sola etter trening

Mine fav booty øvelser!

 • 25.02.2017 - 12:47

GOD LØRDAG!

Tenkte og vise frem noen super enkle øvelser som jeg alltid gjør før jeg setter i gang treningen, disse er spesifikk for ben og rumpe. Jeg bruker disse øvelsene som oppvarming før jeg setter i gang med tunge styrke løft, men man kan også bare gjøre disse øvelsene i flere sett om man ønsker en kort og effektiv rumpe/ben trening. Det fine er at du kan gjøre det hvor som helst så lenge du har en strikk. Jeg kan garantere deg at det svir! Jeg kjører vanligvis 10 x 2 på alle øvelsene.

Bakover sidespark, bruk gjerne noe til og holde deg fast i.

Liggende sidespark, husk begge sidene.

Knebøy med strikk

Glute brigde

Kamskjell, denne svir!! Kan også gjøres stående (monsterswalk)

Lets do yoga

 • 20.02.2017 - 22:17

Ny uke, nye muligheter. Denne uken skal jeg starte med Yoga, jeg har alltid vært fascinert av det, også ser det døds kult ut også, haha. Jeg har prøvd det et par ganger tidligere men that's it. Blir alltid fort oppgitt over ting jeg ikke klarer. Jeg har en utrolig stiv kropp, og den har bare godt av å bli mjuket opp. Startet dagen 07:30 med Yoga, kan ikke akkurat si det ble vellykket men det krever mye øving og tålmodighet fikk iallfall en fin og rolig start på Mandags morgningen.

Bilder lånt fra Pinterest.

Sunday dreams

 • 19.02.2017 - 13:17

Hei og god morgen!

Litt sent og si det, men søndager uten planer så er god morgen helt frem til jeg våkner. Det ble en sen kveld, aka la meg faktisk ikke før i morges. Søndager må være en av mine favoritt dager, det er en av dagene man bare kan ta det helt med ro, sove lenge og ikke minst spise en skikkelig god søndags frokost.

Nyter frokosten pakket under ull teppet i sofaen mens jeg drømmer meg bort til vakre ferie paradiser, er så reise syk for tiden og gleder meg utrolig mye til sommeren, planleggingen begynner tidlig for min del, det er så mange steder og dra og oppleve, og det er ekstra deilig å drømme seg bort på grå og kalde vinterdager som denne.

Deilig Q- frokost yoghurt med jordbær og hakket mandler, horn fylt med ost og skinke og en god varm kopp med kaffe, god søndag!

Super sunn spagetti bolognese

 • 18.02.2017 - 17:59

Om du trenger tips til lørdags middagen har jeg svaret! Jeg er en pasta elsker, kunne spist det hver dag. Med denne oppskriften kan du snu kaloribomba til en sunn og nyttig rett. Du sparer deg for mye unødvendige karbohydrater, og det smaker mye bedre. Du trenger få ingredienser og retten tar ca 15-20 min å lage! Oppskriften gir tre porsjoner

Dette trenger du: fullkorn fusilli, grønnsak kjøttdeig, polpa grønnsaker, salt, pepper og paprika krydder

Start med å steke kjøttdeigen, ta på krydder. Steke tid ca 10 min.

Etter ti minutter kan du starte på pastaen, koketiden er 5 minutter.

Hell i polpa grønnsaker og la den trekke til pastaen er ferdig ( fem minutter )

Sunn, enkel og god middag, 480 kcal per porsjon.

Fredags mood

 • 17.02.2017 - 19:05

Hei! Denne uken har bare flydd forbi! Ble litt i sjokk da jeg fant ut av at det var fredag idag! Dagen i dag har jeg gått til møte i 7 timer, med EO. Utrolig spennende og lærerikt! Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har muligheten til å bli med på slike ting, jeg elsker å engasjere meg i skole politikk. Var så sliten at jeg sovnet på bussen hjem, så fredagen idag skal brukes til bare avslapning foran sofaen med Norske talenter og eventyrlig oppussing. Pysjen er på, leiligheten er ryddet, kjøleskapet er fylt opp med god og sunn helge mat, og friske blomster på border, kan med andre ord ta det helt med ro. God helg!

Ukens innkjøp

 • 16.02.2017 - 19:13

Sephora-Mac- Ellevn -Zara

Zara - En kul butikk, husker ikke navn, betalte 159!! For jakken.

HM - Zara

HM

Søstrene grene - Clash Olsen

Iphone 7 pluss! Kjøpte den idag, hoved grunnen er kamera, en helt vill oppgradering fra iphone 6. Gleder meg til å teste det ut, veldig greit når man tar mye bilder og ikke alltid har med kamera. Kjøpte i Fargen rose gull, I' m in love!

Hello Stockholm

 • 11.02.2017 - 10:59

Hei fra Stockholm, min soleklare favoritt by! Elsker å gå rundt i handle gatene og gamle byen, sykt mye god mat og bra butikker! Vi hadde ikke en så bra reise innover, bombe trussel på tog i Stockholm gjorde slik at toget vårt ikke kunne kjøre inn, så vi satt altså fast i Gnesta i rundt 3-4 timer, og reisen ble 12, isteden for 5 timer. Skummel å oppleve noe så nært, men det ordna seg. Ellers koser jeg meg sykt mye her, blir aldri lei dette stedet, nå skal jeg snart ut å utforske mer av byen. Har også vært på verdens største møte plass for skandinavisk design, funiturelightfair, legger ved bilder av messen snart, ha en god lørdag!

GYMSHARK

 • 07.02.2017 - 16:35

Har bare en ting å si, I'm in love! Anbefaler virkelig merket. Pakken kom på to dager, tightsen sitter stramt, men du merker så vidt at du har den på! Sitter faktisk i den nå fordi den er mer digg en joggebuksa, jepp! Utenom det så ser den jo råkul ut også, finnes i masse forskjellige farger, pass på lanserings dager, det er ofte utsolgt på de minste størrelsene. De hadde ikke S igjen i denne, så bestilte den i M og den sitter bra uansett, den er litt for lang bare, men nå er jeg ganske kort også. (166)

 

Gymshark.no  

Lazy sunday

 • 05.02.2017 - 16:46

Har ikke gjort noe fornuftig idag, annet en å dusje. Haha, søndager blir ofte slik, men jeg føler at det er den eneste dagen det faktisk er helt innafor å bare slappe av og samle opp ny energi for neste uke. Tiden går sykt fort, det er mandag igjen i morgen? Men det skjer så mye spennene neste uke, så det går helt fint!

Fant foresten min favoritt te på shopping tur i går, jeg husker jeg drakk denne på jobbe til mamma da jeg var liten, og har letet etter den i snart 10 år..

Let's talk about breakfast

 • 04.02.2017 - 12:04

God morgen! Hvor deilig er det ikke å våkne på en lørdags morgen uten om å ha noen planer? Leiligheten er strøken, kjøleskapet er fylt med mat, det er ingen ting jeg trenger å stresse med idag, så herlig! Har ligget å sløvet i senga, og tok meg tid til å lage en ekstra god frokost idag, skulle gjerne hatt like mye tid til det hverdag, god helg!

emsanders

Jente fra Drammen bosatt i Nedre eiker. Interiørstudent, matentustiast og over gjenomsnitt glad trening, mote, mat, reising og media. Forlovet og bosatt med en fantastisk man.

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no