Emine sanders | mom to be Januar 2018 - livsstil blogg

Nytt i garderoben

  • 28.05.2017 - 17:26

Klare for Eurovision

  • 13.05.2017 - 20:48

Da har vi satt oss i sofaen og er klare for å se på Eurovision, vi har fått besøk og skal kose oss kvelden ut, med både sunn og usunn snacks, haha :) Viktig med litt kos på lørdager også. Jeg har ikke fulgt med så mye, men må jo sefølgelig heie frem Norge! Må helt ærlig si at jeg syntes det er veldig mye dårlig med, det blir nesten bare være og være får hvert år! Det har blitt mer fokus på scene show en talent, men det er ialfall underholdene å se på! Mye rare greier, haha.

Middags tips

  • 11.05.2017 - 16:17

Jeg mener at de beste rettene kommer fra hjerte og ikke minst kreativitet. Jeg har aldri i mitt liv fulgt oppskrifter, jeg smaker meg heller frem, hvorfor skal noen andre fortelle meg hvordan maten skal smake? Jeg er også dritt lei av de samme rettene så jeg lager for det meste bare mat utifra hva som er tilgjengelig i kjøleskapet. Er veldig glad i gryter og wook og da blander jeg bare sammen rester og de som finnes i kjøleskapet, prøver nye kombinasjoner, urter og smaker, veldig gøy når det alltid ender opp med å bli godt.

Idag ble det en fiske gryte laget på impuls, skulle egentlig ha laks, ris og gulrot men endte med en gryte. Jeg har ingen mål på hvor mye det er av hva, men i denne hadde jeg laks, sopp, raspet gulrot, paprika, fersk koriander, chilli, hvitløk og cultura. Ved siden av hadde jeg supermix ris som jeg hadde litt chili i ved koking. Er veldig godt, mettende men ikke minst et måltid med sunne råvarer. Så enkelt kommer du deg unna kjøttbolle og potet middagene, bare tørr å prøve nye ting.

Trening fra stua

  • 09.05.2017 - 19:14

Idag tenkte jeg å vise dere økten jeg hadde hjemme idag, en rask arm økt som brenner skikkelig! Det er ikke alltid tiden strekker til, eller det frister å dra ned til trenings senteret, men det betyr ikke at man trenger å droppe økten, har du et par hantler hjemme så får man gjort veldig mye med de! På denne økten kjørte jeg ca 12 repetisjoner på hver øvelse, og det tar ikke lang tid. En fin økt å gjøre før jobb eller skole, eller når du bare har litt tid til overs.

Curl to punch - Cross body curl - Triceps exstension

Chiken wings - hammer curls - overhead press

Let's start the week

  • 08.05.2017 - 19:38

Ny uke, nye muligheter! Denne uken blir det mer fokus på trening, sist uke ble det bare to trenings økter, fordi jeg hadde dager stappfulle av ting jeg skulle gjøre, men nå har jeg noen dager uten planer, så da blir det mer tid til trening. Jeg skal prøve å komme meg mer ut å trene, det er alt for varmt på senteret jeg trener, så det gjelder å komme seg ut. Håper på at det blir fin vær i vente.

Planen er å få til 3 styrke økter og tre cardio økter, og den ene styrke økten tok jeg idag, trente ben idag.

Dagens økt besto av knebøy, markløft, tåhev, utfall med manualer, og bootybuilder.

Saturday

  • 06.05.2017 - 18:50

Oh sunny day! Herregud mai, så langt har du virkelig klart å gitt meg sommer glede! Det er 22 grader ute, vind stille og helt sky fritt! Endelig hadde jeg tid til å nyte solen, hele uken har vært jobb og trening, har bare sett ut vinduet og vært sjalu på alle som har vært ute, nå var det endelig min tur! Har vært ute i seks timer idag, så håper på og få litt farge! Fregnene har ialfall tittet frem på nesa idag. Vi tok en lunsj på jordebær pikene idag, og de hadde satt ut ute møblene så vi fikk nyte lunsjen i solen også, så herlig!

Jeg Bestillte gulrot suppe med kylling, det må være en av de beste suppene jeg har smakt, det var så utrolig godt! Klarte ikke spise mer en halvparten, hadde så lyst til å bare helle suppa i en pose og ta det med hjem haha. Skal helt klart bestillte det til neste gang!

Going to Corfu

  • 01.05.2017 - 22:15Ferien er bestilt! så sykt gøy, i år reiser jeg sammen med kjæresten og to kompiser, og vi reiser til Corfu!

Idag bestilte vi reiser vår, vi har pratet om det lenge og i dag klikket vi endelig på bestill knappen. Vi har aldri vært der før, noe som gjør det ekstra spendene. Jeg elsker å reise, og oppleve verden. Jeg reiste faktisk ikke til utlandet før jeg var 14 år, så jeg føler jeg har mye og ta igjen haha. Corfu ligger i Hellas, og av stedene jeg har reist så er Hellas en solklar favoritt! Maten, kulturen og menneskene er så fantastisk. Hittil i Hellas har jeg vært i : Santorini, Naxos, Mykonos, paros og en øde øy jeg ikke husker navnet på! Så jeg gleder meg til å se dette stedet. Jeg merker jeg får reise feber allerede, planleggning av bikini, antrekk og hva jeg skal ha med, har nesten lyst til å starte å pakke allerede. Er det ikke sykt fint? Vi skal være her i ti dager, og jeg gleder meg til å ligge på stranden og virkelig slappe av, månden før vi reiser avslutter jeg også skolegangen min, så jeg føler jeg virkelig kan få en 100% stress fri tur. Gleder meg til brunfarge, lette sommerkjoler og lyden av havet. Hotellet vi skal bo på ligger 20 meter unna stranden, kan det blir mer perfekt? Nå håper jeg bare tiden går fort, for jeg er skikkelig klar for dette! 

emsanders

Jente fra Drammen bosatt i Nedre eiker. Interiørstudent, matentustiast og over gjenomsnitt glad trening, mote, mat, reising og media. Forlovet og bosatt med en fantastisk man.

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no